Snel naar de rekentool calculator

Pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs kunnen je een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van het pensioen voor je onderneming of jou zelf. Dit kan door de stappen op ‘Pensioenfixer’ te doorlopen of door het plannen van een adviesgesprek. Wij zijn van mening dat écht onafhankelijk pensioenadvies de basis moet zijn van elke keuze rondom het pensioen.

Op basis van de vele (advies)gesprekken met klanten over hun pensioen en/of dat van hun werknemers, ontstond de wens voor een platform waar we onze ervaring met je kunnen delen. Met Pensioenfixer zoeken we naar de balans tussen dat wat je zelf kunt regelen en wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om advies voor je persoonlijke situatie.

Of je nu op zoek bent naar een pensioenregeling voor jezelf als ondernemer, als werkgever of wanneer je pensioen wilt regelen voor jouw werknemers. Het bieden van maatwerk en het geven van écht onafhankelijk pensioenadvies, zijn voor ons de sleutel. We hopen je gauw te spreken zodat we het samen met je kunnen fixen.

Wil jij ook weten wat je kan besparen op je eigen pensioen of dat van je onderneming?

Voor wie wil je een pensioen fiksen?

Wij bieden graag een betaalbare oplossing voor het regelen van het pensioen. Benieuwd wat de kosten zijn? Met een paar simpele stappen weet je het.

pensioenfixer vindex pensioenadviseur pensioenadvies pensioen vergelijken

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Veel gestelde vragen

Wij nemen graag het beheer van je huidige pensioenregeling over. Dit kunnen wij voor de collectieve pensioenregeling van het personeel en de pensioenregeling als directeur.

Je kunt via onze rekentool gemakkelijk een berekening maken van de kosten die wij hiervoor in rekening brengen.

Ja. Wij zijn van mening dat écht onafhankelijk advies de basis moet zijn van elke keuze rondom het pensioen. Of het nu gaat om je eigen pensioen of dat van je personeel.

Door gebruik te maken van een groot aantal aanbieders proberen wij op het gebied van voorwaarden en prijs altijd het beste advies te geven.

Een pensioenregeling verandert continu. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van de regeling. Je kan hierbij denken aan de gegevens van jezelf of dat van je personeel. Of bijvoorbeeld het toepassen van de wetgeving.

Goed beheer betekent dat we samen met jou zorgen dat de pensioenregeling altijd overeenkomt met de actuele situatie. Een zorg minder dus!

Op basis van de vele (advies)gesprekken met klanten over hun pensioen en/of dat van hun werknemers, ontstond de wens voor een platform waar we onze ervaring met je kunnen delen.

Met Pensioenfixer zoeken we naar de balans tussen dat wat je zelf kunt regelen en wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om advies voor je persoonlijke situatie of dat van je personeel.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Pensioenfixer 2023 ©