Snel naar de rekentool calculator

Pensioenadvies

Pensioenadvies voor ondernemers & werkgevers
Bij Pensioenfixer helpen we jou als ondernemer of werkgever met helder pensioenadvies. We staan voor je klaar om je duidelijkheid te bieden over je pensioen, zodat je precies weer waar je aan toe bent

Waarom goed pensioenadvies belangrijk is

Je pensioen plannen is cruciaal, vooral voor ondernemers en werkgevers zoals jij. Onze pensioenadviseurs kunnen je een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van pensioen, zowel voor je bedrijf als voor jou persoonlijk.

Onafhankelijk pensioenadvies

Wij geloven dat echt onafhankelijk pensioenadvies de basis moet zijn van elke keuze die je maakt. Daarom bieden we verschillende manieren om jou te helpen: je kunt gebruik maken van onze online rekentool, zo weet je in een paar minuten precies wat je kunt besparen, of je kunt een adviesgesprek plannen met een van onze experts.

Jouw persoonlijke pensioenadviseur

Pensioenfixer is ontstaan uit onze ervaring en gesprekken met klanten zoals jij. Op basis van de (advies) gesprekken over hun pensioen en/of dat van hun werknemers, ontstond de wens van een platform waar we onze ervaring met je kunnen delen. We begrijpen dat je soms zelf aan de slag wilt gaan, dus zoeken we bij Pensioenfixer naar de juiste balans tussen wat je zelf kunt doen en waar wij je kunnen helpen met advies op maat.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Of je nu een pensioenregeling voor jezelf als ondernemer zoekt, als werkgever een oplossing wilt voor je bedrijf of pensioen wilt regelen voor je werknemers, wij staan voor je klaar. Persoonlijk maatwerk en echt onafhankelijk pensioenadvies vormen de kern van Pensioenfixer.

Jouw pensioen goed geregeld met Pensioenfixer

Wil je jouw pensioen goed geregeld hebben? Laten we samen aan de slag gaan. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of ontdek de mogelijkheden met Pensioenfixer. Jouw pensioen verdient de beste zorg, dus laten we dat samen fixen!

Benieuwd naar onze werkwijze? Je leest het hier

Wil jij ook weten wat je kan besparen op je eigen pensioen of dat van je onderneming?

Voor wie wil je een pensioen fiksen?

Wij bieden graag een betaalbare oplossing voor het regelen van het pensioen. Benieuwd wat de kosten zijn? Met een paar simpele stappen weet je het.

pensioenfixer vindex pensioenadviseur pensioenadvies pensioen vergelijken

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Veel gestelde vragen

Wij nemen graag het beheer van je huidige pensioenregeling over. Dit kunnen wij voor de collectieve pensioenregeling van het personeel en de pensioenregeling als directeur.

Je kunt via onze rekentool gemakkelijk een berekening maken van de kosten die wij hiervoor in rekening brengen.

Ja. Wij zijn van mening dat ├ęcht onafhankelijk advies de basis moet zijn van elke keuze rondom het pensioen. Of het nu gaat om je eigen pensioen of dat van je personeel.

Door gebruik te maken van een groot aantal aanbieders proberen wij op het gebied van voorwaarden en prijs altijd het beste advies te geven.

Een pensioenregeling verandert continu. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van de regeling. Je kan hierbij denken aan de gegevens van jezelf of dat van je personeel. Of bijvoorbeeld het toepassen van de wetgeving.

Goed beheer betekent dat we samen met jou zorgen dat de pensioenregeling altijd overeenkomt met de actuele situatie. Een zorg minder dus!

Op basis van de vele (advies)gesprekken met klanten over hun pensioen en/of dat van hun werknemers, ontstond de wens voor een platform waar we onze ervaring met je kunnen delen.

Met Pensioenfixer zoeken we naar de balans tussen dat wat je zelf kunt regelen en wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om advies voor je persoonlijke situatie of dat van je personeel.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Pensioenfixer 2024 ©