Snel naar de rekentool calculator

Pensioen voor werkgevers

Voor werkgevers is het regelen van het eigen pensioen net zo belangrijk als het waarborgen van de financiële toekomst van je werknemers. Het is de verantwoordelijkheid van elke werkgever om zichzelf en hun toekomst te beschermen. Het op tijd regelen van je pensioen zorgt ervoor dat je later kunt genieten van financiële zekerheid en onafhankelijkheid.

Effectieve pensioenopties voor werkgevers

Een optie voor werkgevers om hun pensioen te regelen is het instellen van een werkgeverspensioen. Hierbij stort je maandelijks of jaarlijks geld in een speciaal voor DGA's opgezet pensioenfonds. Andere mogelijkheden zijn het instellen van een privé pensioen, het kopen van een verzekeringspolis of het investeren in aandelen of vastgoed.

Bij het kiezen van een pensioenregeling is het belangrijk om te overwegen hoeveel je wilt inzetten, hoeveel risico je wilt nemen en hoeveel je later wilt kunnen uitgeven. Het is ook raadzaam om te overwegen hoeveel tijd je hebt voordat je met pensioen gaat, aangezien sommige opties meer tijd nodig hebben om rendement te genereren.

Een DGA pensioen is een goede optie voor degenen die willen profiteren van fiscale voordelen en op een gemakkelijke manier willen sparen voor hun pensioen.

Optimaliseer je werkgeverspensioen

Het is aan te raden om hulp in te schakelen van een pensioenadviseur, die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze voor je pensioenregeling als werkgever, inclusief het regelen van een DGA pensioen. Zij kunnen je informeren over de verschillende opties en hoe ze bij jouw specifieke situatie en doelen passen.

Bovendien is het ook belangrijk om regelmatig je werkgeverspensioen te evalueren en eventuele aanpassingen te maken, om ervoor te zorgen dat je op schema blijft en je doelen bereikt. Het regelen van je pensioenregeling voor werkgevers is een lange-termijn investering en het is belangrijk om er op tijd mee te beginnen om te zorgen dat je later kunt genieten van een comfortabel pensioen. In het kort: een pensioenregeling voor jou als werkgever, zoals een DGA pensioen, is een verantwoordelijkheid die niet mag worden genegeerd.

Een pensioenregeling voor jou als werkgever of DGA? Pensioenfixer!

Ontdek direct de impact op je personeelskosten

Ontdek direct de impact op je personeelskosten met onze handige rekentool. Vul je gegevens in, en wij staan klaar om razendsnel met je te schakelen. Ontvang persoonlijk advies en verken de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 
Neem vandaag nog contact met ons op en wij fiksen het! 

Wil jij ook weten wat je kan besparen op je eigen pensioen of dat van je onderneming?

Voor wie wil je een pensioen fiksen?

Wij bieden graag een betaalbare oplossing voor het regelen van het pensioen. Benieuwd wat de kosten zijn? Met een paar simpele stappen weet je het.

pensioenfixer_ pensioenadviseur _pensioenadvies _pensioen vergelijken

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Veel gestelde vragen

Als zelfstandig ondernemer ben je niet verplicht om een pensioen op te bouwen. Je kan dus zelf kiezen of je dit wel of niet regelt. Het is echter wel verstandig goed na te gaan hoeveel pensioen je wellicht al hebt opgebouwd en of dit voldoende is voor jou. Dit kan je eenvoudig uitzoeken door in te loggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Als werkgever bouw je zelf geen pensioen op terwijl je dit waarschijnlijk wel wil. Hierom is het verstandig te kijken op welke manier je een voorziening kan treffen voor je eigen pensioen, of het pensioen voor je nabestaanden als je komt te overlijden. Als ZZP’er kan je dit doen door pensioen op te bouwen binnen een lijfrente en het verzekeren van je risico op overlijden. Als DGA kan je dit doen door een pensioenregeling voor jezelf in te richten.

Wij nemen graag het beheer van je huidige pensioenregeling over. Dit kunnen wij voor de collectieve pensioenregeling van het personeel en de pensioenregeling als directeur.

Je kunt via onze rekentool gemakkelijk een berekening maken van de kosten die wij hiervoor in rekening brengen.

Werk je vanuit een eigen BV? Dan kun je als ondernemer ervoor kiezen om een pensioenregeling voor jezelf af te sluiten. Dit noemen we ook wel een DGA pensioenregeling.

Het grote voordeel van deze pensioenverzekering is dat alle risico’s, zoals overlijden of arbeidsongeschiktheid gelijk meegenomen kunnen worden.

Ja. Wij zijn van mening dat écht onafhankelijk advies de basis moet zijn van elke keuze rondom het pensioen. Of het nu gaat om je eigen pensioen of dat van je personeel.

Door gebruik te maken van een groot aantal aanbieders proberen wij op het gebied van voorwaarden en prijs altijd het beste advies te geven.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Pensioenfixer 2024 ©